Oferta Speciala de Paste 2020

 OFERTA PASTE 2020

Pensiunea Domnitei  ~  Hotelul Domnitei

         Avem placerea sa va prezentam oferta noastra “Paste 2020 La Complexul Domnitei’, prin intermediul careia va lansam invitatia de a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi in statiunea Calimanesti – Caciulata.

 Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima.
Hotelul Domnitei 3 * ,are o capacitate de 30 de locuri(15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4 *.Ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta.

Spatiile de cazare sunt dotate cu : grup sanitar propriu, uscator de par , televizor LED, minibar hotel , internet, sistem incalzire .

Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati:   restaurant , bar, piscina interioara, saune finlandeza/infrarosu , jacuzzi, salina, masaj, fax , spatiu de joaca pentru copii interior-exterior, plata prin card, parcare iluminata , sala de conferinte.

Paste 2020 Complexul Domnitei”

  Pachet 3 nopti (17.04-20.04.2020)

 Pachetul de Paste include:

870 lei/ persoana /cazata in camera dubla la Pensiunea Domnitei

930 lei / persoana /cazata in camera dubla la Hotelul Domnitei

– Suplimentul pentru camera single este de 300 lei/ pachet

Pachetul include:

– 3 nopti de cazare(17,18 si 19 aprilie )

–  mic dejun bufet suedez (18,19 si 20 aprilie )

– Cina de bun venit-bufet suedez in data de 17 aprilie la ora 19:00

– Dejun  bufet suedez in data de 18 aprilie la ora 13:00

– Cina   bufet suedez in data de 18 aprilie la ora 19:00

– Gustare specifica in noaptea de Inviere intre orele 00:30-01:30

– Dejun pascal in data de 19 aprilie la ora 13:00 bufet suedez

– Cina festiva in data de 19 aprilie incepand cu ora 19:00, meniu fix ce cuprinde mancare si bauturi , muzica DJ

             Acces gratuit la piscina interioara, saune , salina, jacuzzi, in cadrul programului de lucru pe parcursul pachetului turistic.

Tarifele pachetelor includ T.V.A .

In incinta pensiunii,hotelului este interzis accesul cu animale.

Rezervarea locurilor in restaurant,suplimentare pachetului de Paste,  atat ptr. copii cat si ptr. adulti,se face odata cu rezervarea pachetului (din cauza locurilor limitate).Nu putem fi raspunzatori de inconvenientele ce pot aparea datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant odata cu rezervarea pachetului.

Pentru copiii cu varsta intre 1 si 5.99 ani (dovada copie certificat de nastere), cazati in camera dubla cu parintii (fara pat suplimentar) se acorda gratuitate la cazare si beneficiaza de loc langa parinti in restaurant.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani(dovada copie certificat de nastere) , cazati in aceeasi camera cu parintii fara pat suplimentar ,pachetul este 370 lei  ,sau pachetul cu pat se va achita suma de 460 lei , reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si masa, acces centru SPA .

In camerele duble se pot caza maxim 2 persoane adulte si un copil pana la maxim 14 ani.

Cazare se face incepand cu ora 15.00.

Pentru aceasta perioada , din cauza solicitarilor numeroase, in cazul unei comenzi ferme , beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetului in maxim 7 zile de la emiterea facturii.Diferenta de 50% din valoarea pachetelor contractate se va face pana la 1 aprilie.Dupa aceasta data rezervarile se fac doar pe baza platii integrale.

Daca se achita integral pana la data de 1 martie 2020 se ofera o reducere de 5 %.

In cazul platii avansului si a anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la 1 aprilie 2020, avansul se pierde si rezervarea se anuleaza (constituind daune interes prestator).

Relatii suplimentare:

Tel:     0350 419 632

e-mail: rezervari@hoteluldomnitei.ro

www.hoteluldomnitei.ro                                                                 www.pensiuneadomnitei.ro