OFERTA REVELION 2020

OFERTA REVELION 2020

Pensiunea Domnitei

Hotelul Domnitei

 

Avem placerea sa va prezentam oferta noastra “Revelion 2020 La Complexul Domnitei’, prin intermediul careia va lansam invitatia de a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi in statiunea Calimanesti – Caciulata.

Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima.
Hotelul Domnitei 3 * ,are o capacitate de 30 de locuri(15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4 *.Ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta.

Spatiile de cazare sunt dotate cu : grup sanitar propriu, uscator de par , televizor LED/CRT, minibar, internet, sistem incalzire .

Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati:   restaurant , bar, piscina interioara, saune finlandeza/infrarosu , jacuzzi, salina, fax , spatiu de joaca pentru copii interior-exterior, plata prin card, parcare iluminata , sala de conferinte.

REVELION 2019 Complexul Domnitei”

  Pachet 3 nopti (30.12.2019-02.01.2020)

 Pachetul de Revelion este :

1450 lei /  persoana /cazata in camera dubla la Pensiunea Domnitei

– 1645 lei /  persoana /cazata in camera single la Pensiunea Domnitei

1495 lei /  persoana /cazata in camera dubla la Hotelul Domnitei

1705 lei /  persoana /cazata in camera single la Hotelul Domnitei

Pachetul include :

– 3 nopti de cazare

– 2 mic dejun bufet suedez (31.12.2019,02.01.2020)

– Cina de bun venit,meniu complet mancare,bauturi alcoolice/nonalcoolice,muzica Dj ,30.12.2019

– Dejun, va invitam la un gratar in aer liber ,vin fiert,tuica fiarta,bauturi nonalcoolice 31.12.2019

– Cina festiva de Revelion , meniu complet mancare, bauturi alcoolice/ nonalcoolice, muzica live 31.12.2020

– Dejun , bauturi nonalcoolice 01.01.2020

– Cina festiva de Carnaval meniu complet mancare,bauturi alcoolice/nonalcoolice,muzica live  01.01.2020

Ne face o deosebita placere sa va invitam la Carnaval, unde  masca este un element obligatoriu ce nu poate lipsi din garderoba acestui eveniment .Asa cum ne-am obisnuit cele mai frumoase costumatii  (costume, masti)  vor fi premiate.

Acces gratuit la piscina interioara, saune , salina, jacuzzi, in cadrul programului de lucru pe parcursul pachetului turistic.

Tarifele pachetelor includ T.V.A .

In incinta pensiunii,hotelului este interzis accesul cu animale.

Rezervarea locurilor in restaurant,suplimentare pachetului de Revelion,  atat ptr. copii cat si ptr. adulti,se face odata cu rezervarea pachetului (din cauza locurilor limitate).Nu putem fi raspunzatori de inconvenientele ce pot aparea datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant odata cu rezervarea pachetului.

Pentru copiii cu varsta intre 1 si 5.99 ani (dovada copie certificat de nastere), cazati in camera dubla cu parintii (fara pat suplimentar) se acorda gratuitate la cazare si beneficiaza de loc langa parinti in restaurant.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani(dovada copie certificat de nastere) , cazati in aceeasi camera cu parintii cu pat suplimentar , se va achita suma de 730 lei , reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si masa, acces centru SPA .

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani(dovada copie certificat de nastere) , cazati in aceeasi camera cu parintii fără  pat suplimentar , se va achita suma de 640 lei , reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si masa, acces centru SPA .

In camerele duble se pot caza maxim 2 persoane adulte si un copil pana la maxim 14 ani.

Cazare se face incepand cu ora 14.00.

Pentru aceasta perioada , din cauza solicitarilor numeroase, in cazul unei comenzi ferme , beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetului in maxim 7 zile de la emiterea facturii.Diferenta de 50% din valoarea pachetelor contractate se va face pana la 1 decembrie 2018.Dupa aceasta data rezervarile se fac doar pe baza platii integrale.

Daca se achita integral pana la data de 30 septembrie 2019 se ofera o reducere de 5 %.

In cazul platii avansului si a anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la 1 decembrie 2019, avansul se pierde si rezervarea se anuleaza (constituind daune interes prestator).

Relatii suplimentare:

Tel:     0350 419 632

e-mail:rezervari@hoteluldomnitei.ro

www.hoteluldomnitei.ro

www.pensiuneadomnitei.ro