OFERTA CRACIUN 2019

 

OFERTA CRACIUN 2019

Pensiunea Domnitei

Hotelul Domnitei 

 

Avem placerea sa va prezentam oferta noastra “Craciun 2019 la Complexul Domnitei’, prin intermediul careia va lansam invitatia de a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi in statiunea Calimanesti – Caciulata.

Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima.
Hotelul Domnitei 3 * ,are o capacitate de 30 de locuri(15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4 *.Ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta.

Spatiile de cazare sunt dotate cu : grup sanitar propriu, uscator de par , televizor LED/CRT, minibar, internet, sistem incalzire .

Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati:   restaurant , bar, piscina interioara, saune finlandeza/infrarosu , jacuzzi, salina, fax , spatiu de joaca pentru copii interior-exterior, plata prin card, parcare iluminata , sala de conferinte.

CRACIUN 2019 la Complexul Domnitei”

Pachet turistic 2 nopti

24.12.2019-26.12.2019

720 lei/persoana /cazata in camera dubla Pensiunea Domnitei

915 lei/persoana /cazata in camera single Pensiunea Domnitei

– 755 lei/persoana /cazata in camera dubla Hotelul Domnitei

– 955 lei/persoana /cazata in camera single Hotelul Domnitei

Pachetul include :

– 2 nopti de cazare

– 2 mic dejun bufet suedez 25.12.2019,26.12.2019,

– Cina in asteptarea colindatorilor , meniu complet mancare, bauturi alcoolice/ nonalcoolice, muzica Dj 24.12.2019

-Dejun -meniu complet 25.12.2019 ,

– Cina festiva de Craciun , meniu complet mancare, bauturi alcoolice/ nonalcoolice,muzica  live 25.12.2019

Acces gratuit la piscina interioara, saune , salina, jacuzzi, in cadrul programului de lucru pe parcursul pachetului turistic.

Tarifele pachetelor includ T.V.A .

In incinta pensiunii,hotelului este interzis accesul cu animale.

Rezervarea locurilor in restaurant,suplimentare pachetului de Craciun ,  atat ptr. copii cat si ptr. adulti,se face odata cu rezervarea pachetului (din cauza locurilor limitate).Nu putem fi raspunzatori de inconvenientele ce pot aparea datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant odata cu rezervarea pachetului.

Pentru copiii cu varsta intre 1 si 5.99 ani (dovada copie certificat de nastere), cazati in camera dubla cu parintii (fara pat suplimentar) se acorda gratuitate la cazare si beneficiaza de loc langa parinti in restaurant.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 13.99 ani(dovada copie certificat de nastere) , cazati in aceeasi camera cu parintii cu pat suplimentar , se va achita suma de 390 lei , reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si masa, acces centru SPA.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 13.99 ani(dovada copie certificat de nastere) , cazati in aceeasi camera cu parintii fara pat suplimentar , se va achita suma de 330 lei , reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si masa, acces centru SPA.

In camerele duble se pot caza maxim 2 persoane adulte si un copil pana la maxim 14 ani.

Cazare se face dupa cu ora 14.00.

Pentru aceasta perioada , din cauza solicitarilor numeroase, in cazul unei comenzi ferme , beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetului in maxim 7 zile de la emiterea facturii.Diferenta de 50% din valoarea pachetelor contractate se va face pana la 1 decembrie 2019.Dupa aceasta data rezervarile se fac doar pe baza platii integrale.

In cazul platii avansului si a anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la 1 decembrie 2019, avansul se pierde si rezervarea se anuleaza (constituind daune interes prestator).

Relatii suplimentare:

Tel:     0350 419 632

e-mail:rezervari@hoteluldomnitei.ro

www.hoteluldomnitei.ro

www.pensiuneadomnitei.ro