Oferta tratament balnear 5 nopti/6 zile

Pachete balneare : Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4*

FOARTE IMPORTANT: Tarifele sunt valabile doar in baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a cardului de sanatate*.

Tarife receptie

03.01

26.04

27.04

31.05

01.06

28.06

29.06

05.09

06.09

19.09

20.09

20.12

Pensiunea Domnitei 4*

Pachet camera single/pers

Pachet 5 nopti/6 zile

760

805

900

990

900

760

 

Pachet camera dubla/pers

Pachet 5 nopti/6 zile

575

595

620

690

620

575

Hotelul

Domnitei 3 *

Pachet camera single/ pers

Pachet 5 nopti/6 zile

850

900

990

1085

990

850

Pachet camera dubla/ pers

Pachet 5 nopti/6 zile

645

665

690

760

690

645

Exceptie perioadele cu alte oferte speciale.

Pachetul include:

 • Cazare 5nopti / 6zile, intrare Duminica dupa ora 14:00 – iesire Vinerea pana la ora 12:00

 • Masa in regim fisa cont de 200 lei/pachet. Masa se va servi a la carte in restaurantul pensiunii . In fisa cont este inclusa doar mancarea nu si bauturi alcoolice si non-alcoolice.

 • Consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare

 • Tratament 5 zile (de luni pana vineri) cu 4 proceduri/zi si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser – terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie.Tratamentul este decontat prin Casa de Sanatate.

 • Acces gratuit la :piscina, saune, salina, jacuzzi

 • Tratamentul este gratuit in limita bugetelor aprobate de catre Casa de Sanatate.

 • Tratamentul Balnear se face la Hotelul Orizont Cozia aflat la o distanta de 100 m de Complexul Domnitei.

Tarife suplimentare :

 • La intrarea in baza de tratament se va achita coplata de 10 lei/ pers./sejur 5 nopti
 • Pentru copii cu varsta pana la 5.99 ani nu se achita supliment de cazare si mic dejun.
 • Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita 40 lei/zi reprezentand suplimentul de  cazare, micul dejun si accesul la SPA.

**Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala pe langa cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie valabil *** si cu alte documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize, radiografii, RMN, etc).

*** Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezinta biletul de trimitere emis in mai putin de 60 de zile calendaristice cu specificatia “Catre statiunea Calimanesti – Caciulata pentru servicii de recuperare si reabilitare medicala”. In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite la contravaloarea acestui sejur se va adauga 40lei/zi pentru consultatia medicala precum si pentru procedurile medicale prescrise de medicul specialist de reabilitare medicala.

Conditii generale:

 • Camera single este camera in care este cazata o singura persoana, daca se cazeaza 1 adult +1 copil se considera camera dubla.
 • Pentru siguranta rezervarii se va achita un avans de minim 30% din valoarea serviciilor de cazare in 3 zile , diferenta de 70% urmand a se plati inainte de sosire sau la sosire la Receptia Hotelului(cach sau cu cardul).
 • Odata cu rezervarea trebuie specificat numarul de persoane care se se cazeaza in camera(max 2 adulti+max 1 copil) numar care trebuie sa apara si in calculatia din factura proforma .Prezenta copiilor trebuie anuntata,inclusiv varsta lor pentru a se achita contravaloarea serviciilor turistice. Nerespectarea acestei conditii duce la anularea rezervarii si pierdere avansului.
 • Din momentul efectuarii platii avansului rezervarea este garantata .In caz de neplata, rezervarea se anuleaza din oficiu.
 • Plata avansului se va face prin virament bancar sau foaie de varsamant.Virarea sumelor se va face numai in contul societatii mentionat in factura fiscala/proforma.
 • Cazarea incepe dupa ora 14.00, iar eliberarea camerei se va face pana la ora 12.00 a zilei de plecare.
 • Turistul trebuie sa prezinte la Receptia Hotelului documentele de identificare ( BI, CI sau Pasaport)
 • In cazul in care turistul nu poate sa onoreze rezervarea solicitata, acesta poate cesiona rezervarea unei terte persoane, cu obligativitatea de a anunta hotelul cu cel putin 7 zile inainte de sosire.
 • Renuntarea la rezervare: -in caz de forta majora (conform legii), se va face restituirea integrala a sumelor achitate sau la solicitarea turistului se poate modifica data de incepere a sejurului.

– In caz de renuntare din motive care nu tin de forta majora conform legii, nu se va face despagubirea sumelor achitate in avans partial sau integral .