Oferta Speciala de Paste 2018

Oferta Paste 2018

Pensiunea Domnitei – Hotelul Domnitei

Avem placerea sa va prezentam oferta noastra “ Paste 2018 la Complexul Domnitei’, prin intermediul careia va lansam invitatia de a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi in statiunea Calimanesti – Caciulata.

Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima.
Hotelul Domnitei 3 * ,are o capacitate de 30 de locuri(15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4 *.Ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta.

Spatiile de cazare sunt dotate cu : grup sanitar propriu, uscator de par , televizor LED/CRT, minibar, internet, sistem incalzire .

Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati: restaurant , bar, piscina interioara, saune finlandeza/infrarosu , jacuzzi, salina, fax , spatiu de joaca pentru copii interior-exterior, plata prin card, parcare iluminata , sala de conferinte.

Paste 2018 la Complexul Domnitei”

Pachet 3 nopti : 06-09 aprilie 2018

– 630 lei/persoana /cazata in camera dubla Hotelul Domnitei

– 830 lei/persoana /cazata in camera single Hotelul Domnitei

– 585 lei/persoana /cazata in camera dubla Pensiunea Domnitei

– 770 lei/persoana /cazata in camera single Pensiunea Domnitei

Pachetul include :

– 3 nopti de cazare 06 ,07 ,08 aprilie 2018 ,

– 3 mic dejun bufet suedez in zilele 07,08 ,09 aprilie 2018,

– Gustare specifica in noaptea de inviere intre orele 00:30-01:30 ,

– Dejun Pascal 08 aprilie 2018 , (meniul complet –mancare , bauturi nealcoolice)

– Cina festiva (meniul complet –mancare , bauturi nealcoolice si alcoolice , programul muzical va fi asigura de Dj.Adi) 08 aprilie 2018

Acces gratuit la piscina interioara, saune finlandeza/infrarosu , jacuzzi, salina, spatiu de joaca pentru copii interior-exterior .

Tarifele pachetelor includ T.V.A ..

In incinta pensiunii,hotelului este interzis accesul cu animale.

Rezervarea locurilor in restaurant,suplimentare pachetului de Paste , atat pentru copii cat si pentru adulti, se face odata cu rezervarea pachetului (din cauza locurilor limitate).Nu putem fi raspunzatori de inconvenientele ce pot aparea datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant odata cu rezervarea pachetului.

Pentru copiii cu varsta intre 1 si 5.99 ani (dovada copie certificat de nastere), cazati in camera dubla cu parintii (fara pat suplimentar) se acorda gratuitate la cazare si beneficiaza de loc langa parinti in restaurant.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani(dovada copie certificat de nastere) , cazati in aceeasi camera cu părinții, cu pat suplimentar se va achita suma de 355 lei , reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si masa.

In camerele duble se pot caza maxim 2 persoane adulte si un copil pana la maxim 14 ani.

Cazare se face dupa ora 14:00.

Pentru aceasta perioada , din cauza solicitarilor numeroase, in cazul unei comenzi ferme , beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetului in maxim 7 zile de la emiterea facturii.Diferenta de 50% se plătește prin virament bancar pana la data de 06 aprilie 2018.

In cazul in care se anuleaza rezervarea sau in cazul neprezentarii se pierde avansul si rezervarea se anuleaza (constituind daune interes prestator).

Relatii suplimentare:

Tel: 0350 419 632

e-mail: rezervari@hoteluldomnitei.ro

www.hoteluldomnitei.ro

www.pensiuneadomnitei.ro