OFERTA CRACIUN 2017

 

OFERTA CRACIUN 2017

Pensiunea Domnitei

Hotelul Domnitei

         Avem placerea sa va prezentam oferta noastra “Craciun 2017 la Complexul Domnitei’, prin intermediul careia va lansam invitatia de a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi in statiunea Calimanesti – Caciulata.

Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima.
Hotelul Domnitei 3 * ,are o capacitate de 30 de locuri(15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4 *.Ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta.

Spatiile de cazare sunt dotate cu : grup sanitar propriu, uscator de par , televizor LED/CRT, minibar, internet, sistem incalzire .

Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati:   restaurant , bar, piscina interioara, saune finlandeza/infrarosu , jacuzzi, salina, fax , spatiu de joaca pentru copii interior-exterior, plata prin card, parcare iluminata , sala de conferinte.

 

CRACIUN 2017 la Complexul Domnitei”

Pachet turistic 3 nopti

23.12.2017-26.12.2017

 

625 lei/persoana /cazata in camera dubla Pensiunea Domnitei

670 lei/persoana /cazata in camera dubla Hotelul Domnitei

– Suplimentul pentru camera single este de 200 lei/ pachet

Pachetul include :

– 3 nopti de cazare

– 3 mic dejun bufet suedez ,24.12.2017,25.12.2017,26.12.2017,

– Cina in asteptarea colindatorilor si a lui Mos Craciun, meniu complet mancare, bauturi alcoolice/ nonalcoolice, muzica live  Dj 24.12.2017 ,

– Cina festiva de Craciun , meniu complet mancare, bauturi alcoolice/ nonalcoolice,muzica  live Dj 25.12.2017.

Acces gratuit la piscina interioara, saune , salina, jacuzzi, in cadrul programului de lucru pe parcursul pachetului turistic.

Tarifele pachetelor includ T.V.A .

In incinta pensiunii,hotelului este interzis accesul cu animale.

Rezervarea locurilor in restaurant,suplimentare pachetului de Craciun ,  atat ptr. copii cat si ptr. adulti,se face odata cu rezervarea pachetului (din cauza locurilor limitate).Nu putem fi raspunzatori de inconvenientele ce pot aparea datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant odata cu rezervarea pachetului.

Pentru copiii cu varsta intre 1 si 5.99 ani (dovada copie certificat de nastere), cazati in camera dubla cu parintii (fara pat suplimentar) se acorda gratuitate la cazare si beneficiaza de loc langa parinti in restaurant.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 13.99 ani(dovada copie certificat de nastere) , cazati in aceeasi camera cu părinții cu pat suplimentar , se va achita suma de 300 lei , reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si masa, acces centru SPA.

In camerele duble se pot caza maxim 2 persoane adulte si un copil pana la maxim 14 ani.

Cazare se face dupa cu ora 14.00.

Pentru aceasta perioada , din cauza solicitarilor numeroase, in cazul unei comenzi ferme , beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetului in maxim 7 zile de la emiterea facturii.Diferenta de 50% din valoarea pachetelor contractate se va face pana la 1 decembrie 2017.Dupa aceasta data rezervarile se fac doar pe baza platii integrale.

In cazul platii avansului si a anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la 1 decembrie 2017, avansul se pierde si rezervarea se anuleaza (constituind daune interes prestator).

                                                                      Relatii suplimentare:

                                                                      Tel:     0350 419 632

                                                                        e-mail:            rezervari@hoteluldomnitei.ro

                                                                       www.hoteluldomnitei.ro

                                                                       www.pensiuneadomnitei.ro